Transport gratuit la comenzi peste 200 de Lei!

Despre Noi

Am pornit InaGospodina.ro din dorinta de a ne arata respectul si recunostinta fata de fiecare femeie care si-a petrecut viata rasfatandu-si copiii si nepotii, dar si fata de fiecare dintre voi in parte. Toate produsele pe care le oferim sunt fabricate din materiale de calitate superioara si sunt extrem de utile in preparea bunatatilor ce ne-au marcat copilaria.

CINE ESTE INA?

Ina este cea care ne aduna pe toti, de la mic la mare, in jurul mesei de Craciun si ne incanta cu delicatese gatite cu dragoste. Ina este multumita doar cand toti oaspetii ii ofera in dar cate un zambet sincer dupa ce au gustat din mancarurile ei. Ina este liantul oricarei familii pentru ca, pe langa zahar, sare, piper si alte mirodenii, ea mai adauga si foarte, foarte mult suflet in tot ceea ce face pentru cei dragi.

In fiecare familie exista, cu siguranta, o Ina. Poate fi mama sau matusa oricaruia dintre noi, poate fi bunica ce ne intampina, mereu, cu miros de paine proaspata, coapta pe vatra. Promisiunea noastra este ca fiecare produs va avea un rol aparte in crearea bunatatilor copilariei

,,Portile” noastre sunt mereu deschise, asadar va asteptam cu drag sa ne vizitati oricand vi se face dor de o Ina din viata voastra.

Va multumim pentru increderea acordata,

 

Livrare Rapida

1-3 zile lucratoare

Produse Premium

Calitate testata

Reduceri Periodice

Preturi imbatabile

Retur Gratuit

Proces simplu de retur